3 Aktív tipp: Very Pot Limitation Omaha előnyei Nem tudom

A megfelelő probléma az kell legyen, hogy egy jó ügyes felhasználó közvetlenül a profihoz forduljon. Amelyeknek 57 százalékos sikere van, akkor még akkor is megbukik, ha a hordása soha nem volt érdemes. Másképp fogalmazva, a flopon feloldhatod a hajlítást, ahelyett, hogy eltávolítanál valamit. A kezeik megérnek, és néha bukást is üthetnek. A c-choice frekvenciáik optimalizálása kulcsfontosságú, hogy elérje a rövid vakokat. A flop utáni kompetencia alapján a gépi rövid vakok nyitási változata 30 százaléktól a 100 százalékig terjedhet.

Az első az, hogy a tipp csupán az egyenes téteknél érvényesít, amelyekben vadonatúj sportingbet egyező fogadás résztvevők játékát várjuk. Ez összhangban van azzal az egyszerű ténnyel, hogy az ilyen típusú limitekkel rendelkező ellenfeleid többsége nem blöfföl eleget. Emiatt sokak számára, akik hatalmas téttel foglalkoznak esetleg saját utakon, az esélye annak, hogy az ellenfelet erősen súlyozzák a jó kezekre.

  • A flopból származó hozók most vagy flösst ütöttek , vagy sort , egyébként néhányat .
  • Összehasonlításképpen, kétszer helyes királyokat játszanak ki az UTG kiváló 100 százalékos szabályosságából a Monker Solver miatt.
  • Így véletlenül kiszámíthatatlanabb leszel, mégis sokkal megértőbb lesz a blogbejegyzés bukása.
  • Ha nem ismeri az ehhez hasonló pókerleosztást, azt javaslom, hogy az alábbiakban összefoglaljuk a flop előtti kaszinó póker grafikonjainkat.
  • Ha azonban megérted, hogy pontosan miért vállalkozol mindent, akkor sikeresebbé válik.

A szükséges vakok összege, míg az alaptét, az új nyitott emelés számít második tétként, és ezután emelni fogsz, ez egy kiváló 3. lépés tét lenne. Konkrét ellenfelekkel szemben az elavult tippek továbbra is érvényesek. Ha azonban 25nl-nél jóval nagyobb korlátozások mellett megpróbáljuk alapértelmezés szerint használni őket, az ambiciózusnak tűnhet. Amikor az összes levegőt a saját választékunk legalább egy területére változtatjuk (azaz a c-fogadásra), a saját ellenfelünk megértheti, hogy az embereknek nincs ilyen lapja, amint egy másik tartományt veszünk. Ilyen például, hogy amikor elhalasztjuk a cbet-et, akkor nyilvánvalóan szűkös lesz, különben lassított játék – miközben azt gondoljuk, hogy az összes levegőt a flop c-játék választékunkra tesszük.

Sportingbet egyező fogadás: A Defending Against River bemutatja

Néhány héttel ezelőtt kaptam egy kezet, amikor megpróbálom lecsapni az 1/dos NL-t, ha a személyes, normál online játékomra vár, és megnöveli a sántítást, hogy segítsen 15 AJo-val. Nagyobb növekedés, miközben biztos vagyok benne, hogy három körül nem fognak engem választani, és úgy fognak tudni rólam, hogy a flop előtti szemetek vannak, beleértve az A9-et, J8-at stb. -off cuatro javasolja. Kezelés Ezt a tervet a verseny elején alkalmazzuk, különben az előzetes kiszállítás után? Általában nem veszünk részt sok kézzel egy verseny elején, különösen hatalmas konténerekkel.

A csekk épülete

3 Aktív tipp: Very Pot Limitation Omaha előnyei Nem tudom

UTG blöffölést kínál téteik 43 százalékával, ellentétben a vadonatúj 36 százalékkal, amelyről azt feltételezném, hogy 125 százalékos konténerválasztékkal rendelkezik egyetlen egyútvonalas helyzetben. Mutassuk meg, hogy az ellenfél az az igazságos típus, aki soha nem néz rá – bemutat, soha nem figyel és hív, és mindig visszahúzódik, hogy segítsen a választásban, közvetlenül a srác ellenőrzése után. Ezzel az ellenféllel szemben potenciálisan az esetek 100%-ában megfelelően követhetnéd a-c-choice-t, miközben nyerhetsz, amikor fogadsz. Íme egy mindennapi főzőedény-korlátozásos Omaha állapot, amely a legtöbb olyan leosztás rövidítése, amelyekkel a függönyökről való játék során találkozhatsz. Feloldása kulcsemeléssel a flop előtt, és csak a nagyvak hív. Ráadásul sok olyan kezet bedob, amelyekkel általában játszunk, a nagy lépés 3 fogadási blöff óta.

Nem csak elkezd c-betezni minden egyes alkalommal, amikor egy főzőedényben állsz ellene, hanem elkezded bővíteni a flop előtti tartományukat, hogy megtekinthesd azokat a helyeket, ahol c-fogadhatsz, és ők meghajolnak. A közvetlen információ birtokában, amely lehetővé teszi a változtatások végrehajtását, megéri a pénzt. Ha valaki fontosnak tartja az internetes póker HUD-okat, eszébe jut, hogy web alapú pókerasztalának semmi bizottsága van, tele van statisztikákkal az ellenfélről. C-betekkel szemben a két módszer a túl gyakori érintkezés vagy túl gyakran dobás.

3 Aktív tipp: Very Pot Limitation Omaha előnyei Nem tudom

Elhatározod, hogy folytató tétet kötsz a népszerűség érvényesítésére, és potenciálisan azonnal megkeresed a vadonatúj főzőedényt. Tétet tesz, általában legfeljebb 1/2-ig a pot párharmadáig, abban a reményben, hogy ellenfeleit hajlításra kényszeríti, ha gyengített lapjaik különben figyelmen kívül hagyták az új flopot. Bár azt javaslom, hogy vizsgálja meg a flopokat, mivel élénkek, ez semmiképpen nem azt sugallja, hogy egyszerűen összehajthatóak lennének.

Az emelés próbáljon meg egy nagyon kis részt távolodni BB válaszától, és nem szabad tisztán a lökést preferálni. Az emeléstől távol eső magasabb frekvenciájú kezek két párból állnak, és olyan készletek lesznek, amelyek blöfföktől távol vannak a gyengített hátsó ajtóktól. A blöff általában a legsikeresebben emel, ezért a csak jelöltek próbálkoznak kézzel, ami aligha lehet sikeres adás. Lehet, hogy olvastad, hogy pókerszakemberek beszélnek az előrelépésekről, máskülönben a dolgok mögött. Ha robusztus kezed van a statikus panelen, akkor állandóan csak az egyik ilyen helyen van. Most melyiket adhatjuk meg az új polarizációs elrendezéshez, amelyről korábban beszéltem.

Big Blind védelem

3 Aktív tipp: Very Pot Limitation Omaha előnyei Nem tudom

A friss Semi-Nit.That olyan személy, aki nem lépi túl az elfogadható határt ahhoz, hogy a nagy Reg-nek minősítsék, és szigorú az is, hogy a videojátékok legfrissebb legfinomabbja kivételével nagy esélyekkel rendelkezzen az eredmények elérésére. Az aktív flop minden bizonnyal olyan, ahol a nyereséges adás szinte biztosan nem jön létre, de tényleg. A fix flop éppen az ellenkezője – egy kiváló flop, amelyben jó eséllyel a vadonatúj hatékony lapok már eldőltek.

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.




    Tiktok video downloader